Discover

The Flying Dutch 2017

The Flying Dutch 2017, een hattrick voor Livingprojects

Livingprojects heeft voor het derde jaar op rij in drie steden tegelijk (Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven) The Flying Dutch mogen voorzien van LED's!

Tien grote Nederlandse DJ's hebben afgelopen zaterdag (3 juni) opgetreden op drie fantastische podia. In het ontwerp van 250K was in alle steden een grote centrale driehoek met daarin het 13 meter hoge Flying Dutch logo opgenomen. Livingprojects heeft deze onderdelen voorzien van LED contourrlijnen als terugkerend element in alle podia.

Naast de centrale driehoek, is op het terrein naast Ahoy Rotterdam een waar schip verrezen van 80 meter breed en 30 meter hoog. Vier grote zeilen en twee gigantische golven, opgebouwd uit driehoeken, ondersteunden de boeg van het schip waarin de DJ zich bevond.

Alle driehoeken waren voorzien van ruim 1.600 meter iPixPro LED strips. In dit project is gekozen om de lijnen door middel van pixelmapping aan te sturen. Dit heeft de mogelijkheid gegeven aan Marco de Klerk, van The Art of Light, om fantastische effecten hierop los te laten.

Het bijzondere aan dit project was niet alleen het prachtige ontwerp, maar ook de doorlooptijd en het opleveringsniveau. Een dergelijk resultaat binnen een dusdanig korte doorlooptijd is alleen maar haalbaar met een zeer strakke voorbereiding en een goede samenwerking tussen verschillende betrokken partijen waaronder: ALDA Events, 250K, The Art of Light en Layhgo.

Al met al kan Livingprojects terugkijken op een geslaagd project waarbij gelijktijdig bijna 2.200 meter ledlijn ingezet is.

We willen onze opdrachtgever ALDA Events bedanken voor het vertrouwen in Livingprojects en voor wederom een mooie samenwerking.

Foto's met dank aan: Steven Kies en Stefan Jacobs

 

Ben u op zoek naar een ervaren gesprekspartner op het gebied van lichtoplossingen voor de entertainment branche? Neem voor meer informatie contact op met een van onze accountmanagers via 076 549 88 08 of info@livingprojects.nl

Meer weten over dit project?

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen Bel mij terug