Discover

AKS ST Joost Kunstacademie

Speakers in the chapel

Breda – Als onderdeel van de herontwikkeling van de voormalige kapel in de AKV ST Joost kunstacademie, heeft Livingprojects in opdracht van Jacobs Elektro een Bose geluidssysteem geïnstalleerd en geprogrammeerd.

Naar het ontwerp van Marcel Snellenberg van Rienks Architecten, is de kapel omgevormd tot een multifunctionele ruimte waar een zogenaamde ‘Xplora’ (een multimediale leeromgeving) wordt gecombineerd met horeca-activiteiten. Deze ruimte zal ook gebruikt worden voor presentaties, seminars en exposities. Om al deze activiteiten te kunnen huisvesten en optimaal te laten functioneren kreeg Livingprojects, als Bose Pro Partner, de opdracht van Jacobs Elektro om in de Xplora een nieuw geluidssysteem te installeren.

In de kapel zijn BOSE Panaray MA12EX luidsprekers geïnstalleerd. Deze zorgen voor een optimale spraakverstaanbaarheid en een uitstekende muziekweergave. De speakers worden vanuit een centraal aansturingssysteem bediend en kunnen dankzij een aantal pre-sets makkelijk in o.a. een presentatie, expo of achtergrond stand worden gezet.

Foto: Rienks Architecten

Bent u op zoek naar een professioneel geluidssysteem voor een multifunctionele ruimte? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via 076 549 88 08 of mail naar info@livingprojects.nl