Discover

EYE filminstituut

EYE viert eenjarig bestaan met dynamische gevelverlichting

Amsterdam – Het EYE filminstituut vierde 4 april j.l. haar eenjarig bestaan. Ter gelegenheid van het jubileum werd het bijzondere gebouw gedurende de gehele avond verlicht. In opdracht van BeamSystems installeerde Livingprojects een continu kleurverloop op de gevel.

Na de eerder geplaatste statische verlichting in opdracht van Pink Ribbon en Tourism Ireland waarbij het EYE roze en groen werd verlicht, koos het EYE voor haar eenjarig bestaan voor een dynamisch kleurverloop. In een tijdsbestek van drie minuten veranderde de kleur van de gevel van rood naar paars vervolgens naar blauw en tot slot naar groen. Hierdoor was het EYE gebouw onafgebroken verlicht in alle kleuren van het spectrum.

Dankzij het succes van de voorgaande opdrachten zijn voor deze aanlichting dezelfde armaturen gebruikt, namelijk de ColorBlast en de ColorReach armaturen van Philips Color Kinetics .Anders dan bij de statische verlichting, werd voor de aansturing van het kleurverloop een Philips iPlayer3 toegepast. Deze compacte maar zeer krachtige controller is ontworpen om verfijning en flexibiliteit toe te voegen aan lichtinstallaties.

Bent u ook op zoek naar een indrukwekkende lichtoplossing voor een evenement? Of wilt u meer informatie over de iPlayer 3? Neem telefonisch contact op met een van onze accountmanagers via 076 549 88 08 of stuur een e-mail naar info@livingprojects.nl