Discover

Café Burgers & Beers

Burgers, beers en beleving

Roosendaal – Heerlijke hamburgers, koude biertjes, live muziek en warme sfeerverlichting, bij Burgers & Beers Café hebben ze alle ingrediënten voor een gezellige avond. Eigenaar Efraim van Oeveren wist precies welke sfeer hij wilde wegzetten in zijn nieuwe restaurant en gaf Livingprojects de opdracht om zijn ideeën te realiseren.

“Kwaliteit!” zegt Efraim van Oeveren, eigenaar van het splinternieuwe burgerrestaurant resoluut. “Daar draait het om. In alles; de kwaliteit van het vlees, de kennis van de bieren, de tonic in de cocktails en het interieur,” legt Van Oeveren uit. “Bij de inrichting stond de sfeer centraal. Daarbij is de keuze voor de juiste verlichting in mijn ogen essentieel.” Nog voor de daadwerkelijke overdracht had plaatsgevonden zat Livingprojects al bij de jonge ondernemer aan tafel om de wensen voor het lichtplan te bespreken.

 

“Doordat Efraim heel duidelijk wist welke sfeer hij weg wilde zetten, was de oplossing zo gevonden,” vertelt Patrick Veldman, accountmanager bij Livingprojects. De gehele verlichting moest op een eenvoudige manier zijn te bedienen. De juiste aansturing was in dit project dan ook het sleutelwoord. Via het touch-panel dat is verwerkt in de bar kan er worden gekozen uit een tiental pre-sets. Bijvoorbeeld lunch, diner of borrel. Maar voor speciale events zijn alle armaturen ook afzonderlijk te sturen in kleur of intensiteit.

Zo kunnen de 8 RGB spots het podium tijdens de liveoptredens in de weekeinden in een heel scala aan effecten verlichten. De hippe 40 lightbulbs die verspreid door de zaak zijn gehangen kunnen afzonderlijk worden gedimd. De bar wordt indirect aangelicht dankzij de installatie van 26 meter RGB LivingLight LED strip die in de stalen flessenrekken en onder de bar is verwerkt. “Ideaal,” noemt Van Oeveren de lichtoplossing. “De bediening zet met 1 druk op de knop de juiste sfeer weg en ik kan alle armaturen nog fine-tunen via de app op mijn telefoon. Top toch?”

Bent u zelf op zoek naar een complete lichtoplossing voor uw horecaonderneming? Wij schuiven graag bij u aan! Neem contact op met een van onze accountmanagers via 076 549 88 08 of via info@livingprojects.nl