Discover

Bontemast A27

Breepark maakt het bont

Voor wie over de A27 rijdt is de Bontemast moeilijk te missen. Bredaas’ nieuwste reclamemast is eind december operationeel gegaan. Met twee enorme LED schermen en de dynamische RGB verlichting op de benen van de mast heeft Breda er een nieuw landmark bij.

Regionale bedrijven als MK2, Livingprojects, Van Agtmaal en Bink Groep hebben de afgelopen maanden samen met bouwer HBE en Hecla hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de kerst- en eindejaar boodschappen op de 40 meter hoge LED mast konden draaien.

Als een heus landmark staat de mast met haar 120 m2 aan LED schermen aan de entree van het gebied Breepark. Anneke Stins exploitant van de Bontemast, legt uit: “Naar verwachting zal het nieuwe park eind december 2016 volledig open zijn. Met de mast wordt de nieuwsgierigheid van het passerende publiek naar het nieuwe evenemententerrein nu al getriggerd. Regionale en landelijke ondernemers bieden we de mogelijkheid om hun boodschap onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Daarnaast kunnen we bezoekers van het Breepark tijdens evenementen via de schermen voorzien van parkeerinformatie, programmering en sturen tijdens eventuele calamiteiten.”

In opdracht van Bontemast ontwierp, installeerde en programmeerde Livingprojects een dynamische RGB LED oplossing op de benen van de mast. “Door de verlichting mee te laten lopen met de advertenties op de schermen is de attentiewaarde en het sfeer effect direct hoger en onderscheid de mast zich duidelijk van andere masten uit de regio. Een upgrade die kracht bij zet," aldus Stins.

Bent u zelf op zoek naar een dynamische lichtoplossing om een nieuw of bestaande landmark uit te lichten? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via 076 549 88 08 of mail naar info@livingprojects.nl.