Discoveryour passion

Welkom in een omgeving vol techniek, innovatie en creatie. Onze Experience Room is ingericht aan de hand van de vragen van onze klanten. Deze klanten komen uit allerlei verschillende branches: retail, architectuur, hospitality, leisure & entertainment. 

Waarom zou ik de Experience Room bezoeken?

In deze omgeving beleef je wat licht, geluid, beeld, geur en aansturing voor jou en je klanten kunnen betekenen. Wij hebben toffe voorbeelden gemaakt voor uiteenlopende branches. Op deze manier is de Experience Room voor iedereen van toepassing en spreekt het tot ieders verbeelding.

Omdat ons ‘product’ een ervaring is, moet deze beleefd worden. Dat is de essentie waarom deze ruimte ontstaan is. ‘Leuk hoor, ledverlichting, maar wat doet het en wat zijn de mogelijkheden?’, of: ‘Wat kan geurmarketing voor mijn bedrijf betekenen?’, ‘Wat zijn de mogelijkheden van aansturing?’, zijn veelgehoorde vragen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden en een ervaring zegt meer dan duizend beelden. Dáárom hebben wij deze bijzondere omgeving vol techniek & beleving gemaakt. 

Experience show

Livingprojects zou Livingprojects niet zijn als we een bezoek aan de Experience Room niet afsluiten met een spetterend hoogtepunt. Onze technische specialisten en creatievelingen ontwerpen en programmeren jaarlijks een compleet nieuwe belevingsshow. 

In deze Experience Show ervaar je wat de mogelijkheden van de techniek zijn wanneer licht, geluid, beeld en geur geprogrammeerd en aangestuurd worden. De nieuwste innovaties, technieken en trends laten wij hierbij zien. Alles draait om het creëren van een unieke en zinnenprikkelende totaalbeleving.

 

images/headers/experience_show_01.jpg

Technische totaalbeleving

Licht, geluid, beeld, geur en aansturing zijn technische onderdelen. De uiting er van geeft mensen een totaalbeleving. Wij creëren dus eigenlijk de minder zichtbare onderdelen voor jouw bedrijf, branche of klant. 

Hoewel deze onderdelen misschien minder zichtbaar zijn, zijn ze erg belangrijk ter ondersteuning van de totaalbeleving die je wilt creëren.

images/headers/experience_room_01.jpg

Onze experience room

Soms vragen mensen ons: ‘waarom zou ik naar Breda komen om de Experience Room te ervaren?’ Het antwoord hierop is eigenlijk heel simpel:

Een beleving ontstaat wanneer een persoon een indruk op doet. Beleving is dus emotie. Emotie is persoonlijk en vaak lastig uit te leggen. Op deze manier kan je zélf alle technische en creatieve mogelijkheden ervaren. Ook ervaar je dat alles in onze Experience Room op maat geprogrammeerd is. Wij nemen je stap voor stap mee in wat Livingprojects voor je kan betekenen.

Wanneer je een workshop volgt vindt deze plaats in deze belevingswereld. Wanneer er een evenement plaats vind benutten wij deze ruimte ook graag. Op deze manier wordt in deze omgeving kennis gedeeld en is het ook een verbindingsruimte. 

Overtuigd?

Neem direct contact op met onze adviseurs.

 Denk je dat de Experience Room inspiratie voor jouw bedrijf, klant of branche kan zijn? Vul het contactformulier in of maak een afspraak via 076 549 8808.

Neem direct contact met ons op!

Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden