Leaseplan

Maximale exposure en de beste technologie tegen een aantrekkelijk maandbedrag

De keuze om een hoogwaardige lichtoplossing voor een verpletterende eerste indruk wel of niet aan te schaffen kan soms vragen om financiële flexibiliteit. Een investering naar voren halen betekent een voorsprong op de concurrentie, maar het budget laat het vandaag de dag niet toe. Wij helpen u met gespreide betaling van uw lichtoplossing.

Met ons ‘We’ll make you look Bright’-leaseplan kunt u de betaling van de nieuwe lichtoplossing inclusief installatie, service en onderhoud spreiden over een langere periode. U maakt vandaag al optimaal gebruik van de nieuwste Philips LED technologie voor maximale exposure of besparing, maar spreidt de kosten over een langere periode.


Hoe werkt het?
We beginnen met het inventariseren van uw wensen en behoeften en vertalen dit naar een uniek lichtplan met de nieuwste Philips LED producten. Vervolgens completeren wij dit plan met de bijbehorende dienstverlening zoals installatie, programmering, service en onderhoud. Voor het totale systeem ontvangt u van ons een voorstel om het gespreid te betalen.

Wat kost het?
Wij geven u volledige inzage in de kosten van de financiering. Onze tarieven zijn scherp en marktconform. Daarnaast kunnen wij u, onder bepaalde voorwaarden, uitgesteld betalen aanbieden zonder extra kosten. Elke aanbieding wordt door ons zorgvuldig bekeken en u ontvangt altijd een voorstel op maat. Onze voorstellen worden volledig ondersteund door Philips Lighting Capital.

In hoeveel termijnen kunt u betalen?
Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunnen wij u een voorstel doen voor het aantal betalingstermijnen. Het aantal termijnen is afhankelijk van het type installatie en de wensen en behoeften van u als klant. In sommige gevallen kunnen wij zelfs rekening houden met seizoensinvloeden.

Wat kan er worden opgenomen in het contract?
Het ‘We’ll make you look Bright’-leaseplan wordt in samenwerking met Philips Lighting Capital aangeboden. Het contract moet daarom voor een bepaald percentage Philips apparatuur bevatten. Naast de Philips apparatuur kan ook de (niet Philips) randapparatuur en dienstverlening in het contract worden opgenomen.

Met wie sluit u het definitieve contract?
Livingprojects is een gecertificeerde en geautoriseerde partner van Philips Lighting Capital. U ontvangt alle aanbiedingen daarom via Livingprojects. Het uiteindelijke contract wordt door u rechtstreeks afgesloten met Philips Lighting Capital.

Energiebesparing en gespreide betaling?
Wanneer u uw bestaande conventionele installatie vervangt voor een nieuwe LED installatie bestaat de mogelijkheid dat u fors energie gaat besparen. In sommige gevallen kan de maandelijkse energiebesparing zelfs groter zijn dan de maandelijkse betaling. Onze accountmanagers kunnen dat samen met u inzichtelijk maken.

Hoe zit het met garanties?
Wanneer u kiest voor de mogelijkheid om gespreid te betalen verandert er niks aan de overeengekomen verkoopvoorwaarden. U heeft volledige garantie op alle aangeboden producten en diensten voor de in de offerte genoemde termijnen. Afhankelijk van de overeenkomst kan hierin tevens een servicecontract voor de contractperiode zijn opgenomen.

Moet er een aanbetaling worden gedaan?
In tegenstelling tot andere financieringsmogelijkheden is er voor het ‘We’ll make you look Bright’-Leaseplan geen aanbetaling vereist. Noch wordt er een afsluitprovisie berekend op de betalingsregeling. Naast de financiële voordelen heeft u de zekerheid van één en dezelfde leasepartner, zo kan het niet voorkomen dat uw contract wordt doorverkocht aan derden.

Kredietwaardigheidstoets
Alvorens er een definitief contract wordt opgesteld zal er een kredietwaardigheidstoets worden gedaan. In sommige gevallen zal de klant hiervoor gegevens moeten aanleveren. Livingprojects kan u in dit traject begeleiden, maar een directe afhandeling met Philips Lighting Capital behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat betekent gespreide betaling voor u als klant?
•    Verminderd de druk op budgetten en beschermd kapitaal en cashflow.
•    Het versnellen van investeringen voor maximale exposure en/of besparing
•    Met een (doorgaans geringe) extra maandelijkse uitgave wordt de ‘luxe’ variant van de installatie bereikbaar.
•    Het spreiden van de totale kosten over een langere periode door installatie, service en onderhoud in één financieringsoplossing op te nemen.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met één van onze accountmanagers op via 076 549 88 08 of per mail via info@livingprojects.nl.

Wij helpen u graag met uw aanvraag.