Philips Entertainment Group start partnership met Livingprojects Breda!

Philips Entertainment start samenwerking met Livingprojects - een Philips certified partner - voor professionele lichtinstallaties. Naast een projectenafdeling heeft Livingprojects ook een distributieafdeling voor de lichtprofessional. De overeenkomst bevat uitbreiding van de portfolio met producten Vari-Lite, Selecon, Showline en Strand Lighting. De overeenkomst gaat in vanaf maart 2018.

De intensievere samenwerking tussen Philips Professional Lighting en Philips Entertainment Group heeft geresulteerd in een verregaande wereldwijde samenwerking met de "Value added Partners" (VAP's) van Philips Professional Lighting.

"Livingprojects is al jaren een toonaangevende Philips partner voor baanbrekende projecten met o.a. Color Kinetics. Daardoor is Livingprojects een geweldige aanvulling voor Philips Entertainment op de professionele Nederlandse lighting markt. Met deze samenwerking verwachten wij ons marktaandeel in Nederland verder uit te breiden. Wij zijn ervan overtuigd dat het Livingprojects team de juiste support zal leveren aan alle professionele gebruikers van Philips Entertainmant producten" aldus Bob Roos, salesmanager Philips Entertainment.

"De Philips Entertainment Group past perfect bij de propositie van Livingprojects. Philips Entertainment heeft prachtige producten en er gaan nog ontzettend veel nieuwe spraakmakende producten aankomen. Wij zijn trots op de verdere uitbreiding van de samenwerking met Philips en zullen er alles aan doen om onze klanten de juiste support te geven" aldus Michael Sebregts, eigenaar Livingprojects.

 

Meer weten over Philips Entertainment producten? Aarzel niet en neem contact op met onze accountmanager Gerrit Schottert op 0643 73 47 57 of stuur hem een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Livingprojects is ook altijd te bereiken op 076 549 88 08 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.