LED gevelverlichting: Licht uw gevel al op?

 

een dagje vrij? Er is veel te kiezen: bioscoop, museum, wandelen in het bos of ergens wat gaan eten. Er is veel te kiezen voor de klant van nu. Hoe zorgt u ervoor dat de klant toch voor u kiest? Goede service? Lage prijs? Zorgen voor ultieme beleving voor de consument? Allemaal factoren die ervoor zorgen dat een klant voor u kiest. Maar wat gedacht van gevelverlichting? Heel dit beslissingstracject begint bij de gevelverlichting. Dit is het eerste moment van contact voor de consument. Op dit punt beslist de klant om wel of niet naar binnen te gaan.

 

Wat is gevelverlichting?

Gevelverlichting is simpel gezegd het verlichten van de gevel. Met led gevelverlichting kan een gebouw in de schijnwerpers worden gezet. Gevelverlichting kan op veel verschillende manieren. Zo kan het alleen al verschillende functionaliteiten hebben. Ten eerste kan er gedacht worden aan veiligheid. Verlichting is van essentieel belang bij het creëren van een veilig gevoel. Ten tweede is zichtbaarheid een belangrijke pijler. Met de juiste led gevelverlichting springt uw gebouw er tussenuit. Een echte aandachtstrekker in de straat en omgeving. Het laatste punt is naamsbekendheid. Een zichtbaar logo vergroot de naamsbekendheid doordat u zichtbaar bent.

Met gevelverlichting kunt u laten zien wie u bent en wat u doet.

 

Wat betekent dit voor u?

Wat kan geverlichting met uw gebouw doen? Naast de eerder genoemde voordelen; veiligheid, zichtbaarheid en naamsbekendheid zijn er nog een aantal voordelen. Zo krijgt een gebouw met gevelverlichting een hele andere status. Waar het gebouw eerst niet opviel, is het nu het middelpunt van de omgeving geworden. Een mooi voorbeeld hiervan is de Koninklijke Schouwburg, te vinden in ons portfolio. Tevens is het mogelijk om details van de architectur te belichten, waardoor het gebouw er dynamischer uitziet.

 

Statisch?

Juist niet! Door het gemak van de bedienbaarheid is het mogelijk om de gevelverlichting aan te passen per evenement. Een live wedstrijd van het Nederlands Elftal? Dat betekent oranje gevelverlichting. Zo hoeft gevelverlichting niet statisch te zijn, maar past het licht zich aan met de activiteiten. Bij gevelverlichting zit u dus niet vast aan één concept. Er is veel mogelijk met gevelverlichting. Zo kunt u kiezen voor een wijde bundel om uw logo aan te lichten, terwijl een smalle bundel de hoogte van het gebouw mooi weergeeft. 

 

Duurzaam?

Wat ook niet vergeten mag worden, is dat het gebruik van ledverlichting voor uw gevel energiebesparend en duurzaam is. Een mooie én bewuste oplossing. Meer weten over gevelverlichting? Neem een kijkje in ons portfolio  of neem contact op met één van onze adviseurs op 076 549 88 08 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

- Annemieke Casteelen, Sales & Inspirator Experience