Wij geloven in Experience. Onze klanten onderscheiden zich met de perfecte combinatie van licht, geluid, beeld, geur en aansturing.

Livingprojects creëert het gewenste wow-effect. Met als resultaat: maximale uitstraling, hogere bezoekersaantallen, onderscheidend vermogen, verhoging van de omzet en positieve klantervaringen.

Koel uitzicht op hoogte

Augustus 2015 heeft Livingprojects de Skybox, een luxe vergadercentrum boven de vrieshallen van DaalImpex, voorzien van dynamisch ijskristal.

Kloosterboer, de moedermaatschappij van DaalImpex, is in 2015 begonnen met het uitbreiden van haar vestiging in Velsen. Hiervoor is bijna 10.000m2 vrieshal bijgeplaatst waar de Skybox het absolute hoogtepunt van is.

Het 3 meter hoge ijskristal, wat symbool staat voor de activiteiten van DaalImpex, is voorzien van meer dan 1.000 individueel aanstuurbare Philips LED pixels. 

De twee identieke logo’s hangen ruim 20 meter boven de grond waardoor ze dienen als herkenningspunt langs de vaarroute van IJmuiden naar Amsterdam.

Samen met lichtontwerpster Ellen de Vries is het project tot stand gekomen en kan er teruggekeken worden naar traject met een prachtig resultaat.

Bent u zelf op zoek naar een dynamische lichtoplossing? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers via 076 549 88 08 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Branche cases

Ontvang een voorbeeldcase uit uw branche.

  • Kosteloos & vrijblijvend
  • Gegarandeerde inspiratie
  • Snel in uw mailbox

 

Download (PDF)

Wat wilt u doen?

Experience room

Uniek in Nederland. Bezoek onze experience room om écht te ervaren wat beleving kan doen.
In deze unieke ruimte zijn verlichting, geluid, beeld en geur perfect gecombineerd. 
Ervaar hoe wij onze klanten voorop laten lopen binnen hun branche.

 

Experience Room

Onze cases

Benieuwd hoe wij bij andere partijen binnen uw branche techniek en beleving ondersteund hebben? Laat u dan inspireren middels onze unieke inspiratie case in pdf-vorm. 
Via onderstaande button kunt u uw case eenvoudig downloaden.

 

Case Downloaden

Stel uw vraag

Wenst u een offerte of bent u benieuwd wat wij concreet voor úw bedrijf kunnen betekenen? 
Voor al uw vragen of vrijblijvende offertes kunt u terecht bij een van onze accountmanagers. 
Klik hiervoor op onderstaande button.
Wij helpen u graag. 

 

contact opnemen