Wij geloven in Experience. Onze klanten onderscheiden zich met de perfecte combinatie van licht, geluid, beeld, geur en aansturing.

Livingprojects creëert het gewenste wow-effect. Met als resultaat: maximale uitstraling, hogere bezoekersaantallen, onderscheidend vermogen, verhoging van de omzet en positieve klantervaringen.

Een leerzame avond voor HBO Lichtontwerp

Dinsdagavond 14 februari verwelkomde team Livingprojects Berry van Egten en zijn groep HBO Lichtontwerp. De avond startte met een lekker vers frietje uit de frietkar die speciaal voor deze avond naar de Veldsteen was gekomen.

Vervolgens opende Michael Sebregts, ondernemer van Livingprojects, de avond. Hierna volgde een interessante en leerzame presentatie waarin hij aan de hand van een aantal projecten vertelde hoe Livingprojects nu te werk gaat. Er was tussendoor genoeg tijd voor vragen en er werd ook aandachtig meegeschreven door de cursisten.

Na deze presentatie nam salesdirectrice Experience Annemieke Casteelen de lichtontwerpers in spé mee naar de Experience Room. Hier werd de beleving achter de projecten van Livingprojects verteld.

De presentatie werd afgesloten met de Experience Show. Dit is een speciaal geprogrammeerde belevingsshow waar alle elementen: ledverlichting, geluid, beeld, geur en aansturing samenkomen.
De avond werd afgesloten met een gezellige borrel. 

 

 

Branche cases

Ontvang een voorbeeldcase uit uw branche.

  • Kosteloos & vrijblijvend
  • Gegarandeerde inspiratie
  • Snel in uw mailbox

 

Download (PDF)

Wat wilt u doen?

Experience room

Uniek in Nederland. Bezoek onze experience room om écht te ervaren wat beleving kan doen.
In deze unieke ruimte zijn verlichting, geluid, beeld en geur perfect gecombineerd. 
Ervaar hoe wij onze klanten voorop laten lopen binnen hun branche.

 

Experience Room

Onze cases

Benieuwd hoe wij bij andere partijen binnen uw branche techniek en beleving ondersteund hebben? Laat u dan inspireren middels onze unieke inspiratie case in pdf-vorm. 
Via onderstaande button kunt u uw case eenvoudig downloaden.

 

Case Downloaden

Stel uw vraag

Wenst u een offerte of bent u benieuwd wat wij concreet voor úw bedrijf kunnen betekenen? 
Voor al uw vragen of vrijblijvende offertes kunt u terecht bij een van onze accountmanagers. 
Klik hiervoor op onderstaande button.
Wij helpen u graag. 

 

contact opnemen