Wij geloven in Experience. Onze klanten onderscheiden zich met de perfecte combinatie van licht, geluid, beeld, geur en aansturing.

Livingprojects creëert het gewenste wow-effect. Met als resultaat: maximale uitstraling, hogere bezoekersaantallen, onderscheidend vermogen, verhoging van de omzet en positieve klantervaringen.

Een retail-inspiratieavond

Dinsdagavond 7 februari 2017 organiseerde het team van Livingprojects de retailworkshop ‘Het theater dat retail heet’. Een diverse en enthousiaste groep werd verwelkomd aan de Veldsteen in Breda. Sales directrice Experience Annemieke Casteelen startte de avond met een inspirerende presentatie.

De workshop werd speciaal gegeven voor retailers omdat de manier van winkelen de laatste jaren enorm aan het veranderen is. Consumenten kiezen er vaker voor om hun producten online te bestellen. Wil je als retail-ondernemer dus nog mee kunnen, zal je mee moeten veranderen.

Annemieke Casteelen: ‘Het succes maken van je winkel lijkt veel op theater maken’. Dit liet ze, aan de hand van een paar voorbeelden, duidelijk worden.

Retail is meer dan ‘een winkel openen en wachten tot mensen binnenstappen’. Het gaat erom dat je precies weet waar jouw klant inspiratie opdoet, hoe hij je winkel weet te vinden en hoe je na de aankopen in contact blijft. Hoe zorg je dat de klant ook daadwerkelijk iets koopt? Voor de retailer is het belangrijk om de zintuigen van de klanten te prikkelen.

Annemieke legde dit uit aan de hand van een stappenplan en voorbeelden van projecten van Livingprojects in de retail.

De presentatie werd afgesloten met de indrukwekkende Experience Show. Dit is een speciaal geprogrammeerde belevingsshow waar alle elementen: ledverlichting, geluid, beeld, geur en aansturing samenkomen.

 

 

Branche cases

Ontvang een voorbeeldcase uit uw branche.

  • Kosteloos & vrijblijvend
  • Gegarandeerde inspiratie
  • Snel in uw mailbox

 

Download (PDF)

Wat wilt u doen?

Experience room

Uniek in Nederland. Bezoek onze experience room om écht te ervaren wat beleving kan doen.
In deze unieke ruimte zijn verlichting, geluid, beeld en geur perfect gecombineerd. 
Ervaar hoe wij onze klanten voorop laten lopen binnen hun branche.

 

Experience Room

Onze cases

Benieuwd hoe wij bij andere partijen binnen uw branche techniek en beleving ondersteund hebben? Laat u dan inspireren middels onze unieke inspiratie case in pdf-vorm. 
Via onderstaande button kunt u uw case eenvoudig downloaden.

 

Case Downloaden

Stel uw vraag

Wenst u een offerte of bent u benieuwd wat wij concreet voor úw bedrijf kunnen betekenen? 
Voor al uw vragen of vrijblijvende offertes kunt u terecht bij een van onze accountmanagers. 
Klik hiervoor op onderstaande button.
Wij helpen u graag. 

 

contact opnemen