Ambi LEDwall

Livingprojects Ambi LEDwall

Livingprojects introduceert de Livingprojects "Ambi LEDwall". Deze nieuwe en creatieve lichtoplossing maakt het mogelijk LEDs te integreren in textielpanelen.

Livingprojects is trots op het feit dat zij deze doeken in combinatie met LEDs zowel voor de verhuur als voor de verkoop kan aanbieden. Door creatief om te gaan met bijvoorbeeld grafische prints op het textiel is deze oplossing een flexibele manier om voor een bepaalde ruimte, ongeacht de functie ervan, de juiste sfeer te creëren.

Toepassingen

Door geïntegreerde LEDs in combinatie met de textuur van de panelen ontstaat niet alleen door de geluidsabsorptie bijvoorbeeld een prettige werkomgeving, de sfeer in kantoren, musea, winkels of horecagelegenheden wordt ook verrijkt door de weergave van een dynamisch kleurenspel. De AmbiWall biedt de mogelijkheid om een ruimte compleet te veranderen en zorgt ervoor dat de merkidentiteit van de ruimte volledig tot zijn recht kan komen.


Low-res filmpje van de AmbiWall verhuuroplossing (zonder print) bij ons in de showroom

Systeem

Het Ambi LEDwall systeem is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De lichtoplossing voor de verhuur maakt gebruik van Livingprojects Ledhuren SLX LED frames die vanwege hun koppelbaarheid en eenvoudige installatie (geen trussen of andere ophangsystemen nodig) snel en eenvoudig zijn neer te zetten. Ideaal voor het verfraaien van ruimtes, het houden van productpresentaties of merkbranding.

 

 

 

 

 

Voorbeeld, een doek met print. Met het Ambi LEDwall systeem wordt het mogelijk om bijvoorbeeld het glas te laten twinkelen alsof het vol zit met wijn. Hiermee creëert u op een zeer creatieve manier een echte eyecatcher op locatie.

 

 


Maatwerk

Livingprojects levert doeken in combinatie met LEDs op maat. Of het nu gaat om 1m2 of 100m2, de flexibiliteit van het Ambi LEDwall systeem bepaald u zelf! Livingprojects denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

Interesse? Neem contact op met Michael Sebregts via 076 549 88 08 of mail naar m.sebregts@livingprojects.nl